Soutěž

VYHRAJTE FINEARTOVÉ PORTRÉTOVÉ FOCENÍ. V HODNOTĚ 5 500 KČ!

 

Doufám, že i v této trochu bláznivé době prožíváte se svými blízkými krásné, klidné a hlavně zdravé Vánoce. Vím, že Vánoce nejsou (jenom) o dárcích 😊, ale i přesto jsem si pro vás jeden připravila. Tím dárkem je vánoční soutěž o fineartový balíček, určený pro ženy a maminky, které mají za sebou náročný rok plný obvyklých i neobvyklých starostí, rok ve kterém jsme se moc nezastavily. Fineartové portrétní focení je určené jen pro vás – partneři a děti zůstanou tentokrát doma – a vy se necháte 3 hodiny rozmazlovat. Začneme líčením a úpravou vlasů, následované 1,5 hodinou focení. Při tomto focení jde především o zážitek, o krásnou chvíli, kdy o vás budeme pečovat. Výsledkem budou 3 nádherné a jedinečné fotografie, z toho jedna velkoformátová.

 

Jak můžete vyhrát? Stačí do komentáře pod příspěvkem o soutěži na Facebooku napsat svoji odpověď na otázku: Při jaké příležitosti jste se letos cítila krásně nebo krásná. A označte moji facebookovou stránku „To se mi líbí“, pokud ještě nemáte. Tím se zařadíte mezi soutěžící, ze kterých na konci prosince vylosuji jednu výherkyni. Hrajeme až do silvestra 31. 12. 2020 do 9:00. V 10:00 pak jednu z vás vylosuji a zveřejním. Úplné podmínky soutěže najdete níže.

 

Všeobecné soutěžní podmínky fb stránky Lucie Maršíková Fotoateliér.

  1. Organizátor soutěže Lucie Maršíková, Dis.

Organizátorem, pořadatelem a vyhlašovatelem soutěže pořádané na oficiální stránce Lucie Maršíková Fotoateliér v rámci sociálních sítí Facebook a Instagram (dále jen soutěž) je Lucie Maršíková, DiS., Silnička 121, Křenice, 250 84, IČ: 76582981, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

  1. Mechanika soutěže

Soutěž je realizována formou otázky, která je uvedena v příspěvku publikovaném Lucie Maršíková, DiS. na její oficiální stránce na sociální síti Facebook a Instagram (dále jen Facebook a Instragram). Doba trvání každé soutěže je přesně stanovena a vymezena organizátorem a je vždy uvedena v zadání soutěže. Do soutěže jsou zařazeny pouze ty odpovědi, které budou formou komentáře uvedeny pod příspěvek se soutěží a nebudou po konci soutěže nijak zpětně upravovány a navíc splní podmínku udělení stránce „To se mi líbí“. Ze správných odpovědí bude dle podmínek uvedených u soutěže vylosován jeden výherce, který splní všechny podmínky pro účast v soutěži.

  1. Účast v soutěži

Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba starší 18 let. Ze soutěže jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k organizátorovi a osoby, které jsou ke kterékoliv z takových osob ve vztahu osob blízkých. V případě podezření, že osoba, která se účastní soutěže není stejnou osobou, za kterou se vydává na své stránce na sociální síti Facebook a Instagram, může být organizátorem ze soutěže vyloučena, případně může být vyzvána k převzetí výhry osobně s prokázáním své totožnosti (toto ustanovení je zde, aby nedocházelo ke zneužití soutěží a vícečetnému hlasování). Pokud není uvedeno jinak, soutěžící se může zúčastnit jako fyzická osoba pouze jednou odpovědí. V případě více odpovědí jedním soutěžícím, je tento soutěžící ze soutěže vyloučen.

  1. Vyhodnocení a výhra

Výhra je vždy stanovena organizátorem soutěže a vždy zveřejněna. V každé jedné soutěži se může lišit počet výherců i výše výher. O výběru vítězů rozhoduje organizátor. Výherci instagramových soutěží musí mít veřejný profil. Výherci budou vyhlášeni (kontaktováni) nejpozději do týdne od ukončení dané soutěže a to přímo v komentáři soutěžního příspěvku na Facebooku/Instagramu. V případě, že se vylosovaný výherce neozve do týdne od vyhlášení soutěže, organizátor soutěže si nárokuje losovat znovu a právo na výhru tak propadá.

  1. Závěrečná ustanovení a podmínky

Za tuto soutěž, její technickou stránku, průběh, vyhlašování ani předávání cen jakožto ceny samotné nijak nenese odpovědnost společnost Facebook, Inc. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže a nikoliv sociální síti Facebook a Instagram. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící svůj souhlas s pravidly soutěže a zavazuje se je plně dodržovat.

 

Blog

Nejnovější články

Celý článekLucie Maršíková - umělecká fotografka, rodinné focení, focení dětí

Kontakt

Lucie Maršíková

ul. Do Polí 12, Popovičky

Praha - východ

Můj ateliér najdete na okraji Prahy - směr Brno, přibližně 15 - 20 minut jízdy autem z Prahy 4.

Lucie Maršíková - fotografka, rodinné focení